KB - Vejen 25-02-19 ApS

NORMAL
  • APS
  • Etableret 25. feb. 2019
  • CVR 40294368

Virksomheden KB - Vejen 25-02-19 ApS befinder sig i branchen "Fremstilling af friske bageriprodukter" og har adresse i Vejen. De blev etableret i 25. februar 2019 og er af virksomhedstypen Anpartsselskab.

Deres bruttofortjeneste lå i 2023 på 7.873.747 DKK, mens den i 2022 var på 9.587.645 DKK. Sidste år endte resultatopgørelsen på 1.440 DKK.

Medarbejderstaben består af 1 person, hvor direktionen bl.a. består af Morten Lapholm.

Nøgletal

Regnskabsår

Årets resultat

1’ DKK

-99%

Egenkapital

500’ DKK

0%

Omsætning

-

Resultat før skat

2’ DKK

-99%

Årets resultat

20231.440 DKK
2022150.475 DKK
202121.632 DKK
20207.258 DKK
201918.720 DKK

Likviditetsgrad

51 %

-3%
Svag

Afkastningsgrad

7 %

+31%
Tilfredsst.

Soliditetsgrad

23 %

+91%
God

Overskudsgrad

-

Balance

2.202’ DKK

-47%

Bruttofortjeneste

7.874’ DKK

-18%

Gældsforpligtelser

-

Tilgodehavende

871’ DKK

-55%

Resultatopgørelse

Resultatopgørelse
Omsætning
Bruttofortjeneste
Personaleomkostninger
Afskrivninger
Kapacitetsomkostninger
Primært resultat
Finansielle indtægter
Finansielle udgifter
Andre finansielle indtægter eller udgifter netto
Finansielle poster netto
Ordinært resultat
Ekstraordinære poster
Resultat før skat
Skat af årets resultat
Årets resultat
  • 2023
    -
    7.874’
    -7.051’
    -455’
    -
    165’
    0
    -163’
    -
    -163’
    2’
    -
    2’
    -1’
    1’

Balanceregnskab

Balance
Øvrige immaterielle anlægsaktiver
Immaterielle anlægsaktiver
Grunde og bygninger
Andre anlæg og driftmidler
Øvrige materielle anlægsaktiver
Materielle anlægsaktiver
Kapitalandele
Langfristede tilgodehavender
Andre langfristede finansielle anlægsaktiver
Finansielle anlægsaktiver i alt
Anlægsaktiver i alt
Varebeholdninger
Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser
Tilgodehavender hos nærtstående parter
Andre tilgodehavender
Likvide midler
Omsætningsaktiver i alt
Status balance
Selskabskapital
Overført resultat
Udbytte
Øvrige reserver
Egenkapital før minoritetsinteressernes andel
Minoritetsinteressernes andel
Egenkapital i alt
Udskudt skat
Hensættelse
Langfristet gæld til realkreditinstitutter
Langfristet gæld til banker
Langfristet gæld til nærtstående parter
Anden langfristet gæld
Langfristet gæld i alt
Kortfristet gæld til nærtstående parter
Kortfristet gæld til realkreditinstitutter
Kortfristet gæld til banker
Selskabsskat
Varekreditorer
Anden gæld
Kortfristet gæld i alt
Passiver i alt
  • 2023
    -
    -
    -
    -
    -
    1.305’
    -
    -
    25’
    25’
    1.330’
    -
    586’
    -
    0
    234’
    871’
    2.202’
    300’
    200’
    -
    -
    500’
    -
    500’
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    17’
    -
    1.209’
    -
    86’
    -
    1.702’
    2.202’

Historiske stamdata

Virksomhedsnavn

Navn Fra Til
KB - Vejen 25-02-19 ApS 25.02.2019

Adresse

Adresse Fra Til
Søndergade 15 · DK-6600 Vejen 25.02.2019

Branchekode

Branchekode Fra Til
107120 Fremstilling af friske bageriprodukter 25.02.2019

Seneste vedtægtsdato

Dato Fra Til
2019-02-25 25.02.2019

Registreret kapital

Kapital Fra Til
300.000 DKK 25.02.2019

Tegningsregel

Beskrivelse Fra Til
Selskabet tegnes af en direktør. 25.02.2019

Direktører

Navn Fra Til
Morten Lapholm 25.02.2019

Reelle ejere

Navn Fra Til
Jens Schou Jørgensen 25.02.2019
Jens Schou Jørgensen 25.02.2019 22.09.2019

Observationer

Der er ikke registreret nogle observationer

Stamdata

Ændringer til stamdata?

KB - Vejen 25-02-19 ApS

Søndergade 15
6600 Vejen

CVR

40294368

Virksomhedstype

Anpartsselskab

Stiftet

25. februar 2019

P-nummer

1024448238

Moderselskab

-

Datterselskab(er)

-

Binavne

  • KonditorBager - Vejen ApS

Branchekode

107120
Fremstilling af friske bageriprodukter

Sekundær(e) branche(r)

-

Email

-

Telefon

-

Hjemmeside

-

Formål

Selskabets formål er drift af bageri og anden detailhandel.

Tegningsregel

Selskabet tegnes af en direktør.

Registeret kapital

300.000 DKK

Regnskabsklasse

-

Antal ansatte

1

Reklamebeskyttelse

Ja

Roller

Direktør

Bestyrelse

-

Stifter